Kinderbraderie in Weert op 24 augustus

WEERT – Op woensdag 24 augustus wordt de inmiddels tot traditie verheven Kinderbraderie in Weert weer georganiseerd. In de Hoogstraat en op de Oelemarkt krijgen kleine ondernemers de mogelijkheid hun waren te verkopen.

Al jaren staat de dag voor zowel kinderen als hun ouders en opa’s , oma’s bekend als een gezellige doorgaans zonovergoten dag en ieder jaar wordt het aantal bezoekers groter. Vanaf 10.00 tot 16.00 uur mogen kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van volwassenen, hun plaatsje bemachtigen.

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Kleurwedstrijd

Doe dit jaar aan een tekenwedstrijd mee? Haal je tekening op bij Smaeck in de Hoogstraat. Daarnaast staat er een springkussen opgesteld op de Oelemarkt.

Meer informatie kun je vinden via de Facebookpagina Braderie Weert.

Vorig artikelPresentatie Energieopslag in stenen
Volgend artikel‘De fleurige bloemenbedden zijn goed voor zowel de natuur als de mens’