Meedoen aan De Gezelligste Straat van Nederweert?

Blije gezichten vorig jaar in de Klumpenstraat na het winnen van de titel ‘De gezelligste straat van Nederweert’. Welke straat wordt het dit jaar? | Foto: Nederweert24

NEDERWEERT – Tijdens Burendag, op zaterdag 24 september, kiezen we voor de vijfde keer De Gezelligste Straat van Nederweert. Vorig jaar was de Toren in Nederweert de winnaar. Waar ligt die straat dit jaar? Doe mee! De winnaar krijgt de wisseltrofee, een mooi geldbedrag voor een activiteit in de straat en mag zich één jaar lang de gezelligste straat van Nederweert noemen.

Zelf invullen

Wethouder Carla Dieteren en burgemeester Op de Laak gaan samen met de leefbaarheidsregisseurs op stap langs alle aangemelde straten. Zij kiezen ook de winnaar uit. Bewoners kunnen bijvoorbeeld hun straat versieren, feestverlichting aanbrengen en/of hun tuintjes aanpassen. Iedereen mag het helemaal zelf invullen, maar het verhaal erbij is ook belangrijk. “Vooral initiatieven die het samenhorigheidsgevoel versterken zijn kansrijk,” aldus leefbaarheidsregisseur Harold van der Haar.

Geldbedrag voor verbindende activiteit

Naast de wisseltrofee ontvangt de winnende straat een mooi geldbedrag van 350 euro. Daarmee kunnen buurtbewoners samen nog een keer een gezellige activiteit organiseren.

Aanmelden

Wil je meedoen met je straat? Meld je dan aan. Dat kan tot uiterlijk woensdag 14 september door een mail te sturen naar Harold van der Haar, via [email protected]. Vermeld in het bericht uiteraard om welke straat het gaat en geef een korte omschrijving van het plan.

Vorig artikelUrnenveldwandeling met Weerter stadsgidsen
Volgend artikelPresentatie Energieopslag in stenen