Weerter Wijnbeurs 2021 op zondag 31 oktober

WEERT – Op zondag 31 oktober 2021 zal de elfde editie van de Weerter Wijnbeurs worden georganiseerd in het Franciscus Huis Weert, Biest 43A. Deze editie staat dit jaar wederom in het teken van het goede doel.

Na een jaar afwezigheid in verband met corona restricties, is de wijnbeurs weer bij uitstek de ideale plek om wijnen te proeven van de diverse lokale en regionale wijnhuizen. Op de beurs is er tevens de gelegenheid om diverse culinaire versnaperingen te proeven en zal er een mini-expositie te zien zijn.

Bij de wijnen worden o.a. kazen van de Mildershoof (Nederweert-eind) en charcuterie van slagerij Hermanns (Nederweert) geserveerd. De kunsttentoonstelling zal worden verzorgd door Rob Jacobs. Tijdens de beurs zal het publiek bovendien worden vermaakt met sfeervolle live-muziek.

Goede doel
Elk jaar is de wijnbeurs goed voor zo’n 300 bezoekers die samen 10.000 euro opbrengen voor het goede doel. Zowel de wijnhuizen als de deelnemende kunstenaars zullen een deel van de opbrengst schenken aan het goede doel. Dit jaar gaat een gedeelte van de opbrengst naar de stichting Kindervakantiewerk Weert en het Toon Hermans huis.

Voor de culinaire wijnlunch zijn nog enkele plaatsten te boeken en er zijn nog voldoende kaarten verkrijgbaar voor de Weerter Wijnbeurs die zal duren van 14.00 – 17.00 uur. De entree voor de wijnbeurs bedraagt € 20,- per persoon en toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij:

– Cigo van Bun, Muntpassage 7 in Weert
– WarenHuis Conceptstore Weert, Beekstraat 54 in Weert
– Wijnhuis Weert, Oranjeplein 233-237 in Weert
– Wijnhandel Colaris, Franklinstraat 1 in Weert
– Vanderfeesten Dranken, Hoogveldstraat 5 in Weert
– Rolfz Wijnhandel, Observantenstraat 14 in Weert
– Wijnhuis Beaugrim, Oud Boshoven 18 in Weert
– Dwars Makelaars, Emmasingel 5 in Weert
– Wijnkopers Alex Storms, Kerkstraat 24 in Nederweert

Dit jaar is de organisatie van de Weerter Wijnbeurs in handen van de gezamenlijke Lionsclubs Weert en Weert Graafschap Horne. Mocht je een bestelling plaatsen bij een van de wijnleveranciers zal deze persoonlijk worden thuisbezorgd op zaterdag 27 november door een van de Lionsleden.

Vorig artikelActiviteiten 10 jaar Toon Hermans Huis Weert
Volgend artikelAflevering 2 Rog Tillevies: “Laeve de Vorst, Vivat oeës Wieërt”