Seizoen BAL van start met Supercup duel

Foto: Orange Pictures

Na een mooi seizoen waarin Basketball Academie Limburg (BAL) de beker mee naar Weert nam, gaat het nieuwe seizoen zondag weer van start. In de eerste wedstrijd kan er meteen een prijs gewonnen worden.

Zondagmiddag, 19 september, om 15:00 uur wordt er in Leiden gestreden om de supercup. In deze wedstijd neemt landskampioen ZZ Leiden Basketball het op tegen Bekerwinnaar BAL. Na een seizoen zonder publiek kun je het talententeam uit Weert eindelijk weer live in actie zien. Kaarten voor de wedstijd in Leiden zijn nog te koop.

Wil je het team dichter bij huis aanmoedigen? Dat kan vanaf vrijdag 24 september a.s. in Sporthal Boshoven! Tijdens de eerste competitiewedstrijd in de BNXT league, die om 20:00 uur begint, is directe concurrent Den Helder Suns de tegenstander.

Tickets voor alle thuiswedstrijden en voor de supercup wedstrijd in Leiden zijn hier te koop:

https://balimburg.stager.nl/web/tickets

Vorig artikelCDA Weert: Wijs binnenstad Weert tijdens kermis aan als evenemententerrein
Volgend artikelMaas Cleanup Day 2021: meer dan 7000 vrijwilligers in actie