Bibliocenter Weert organiseert Demodag van de Adventure Club

Foto: Joey Wojcik, Wojcik Productions

Hou je van avontuur én ben jij gek op bordspellen? Kom dan op 31 juli tussen 10.00 en 13.00 uur naar de Demodag van de Adventure Club bij Bibliocenter Weert. Hier kun je helemaal opgaan in de rol van je favoriete Held of Heldin.

Je hoeft je niet van tevoren aan te melden en het is helemaal gratis! Tijdens de Adventure Club Demodag speel je een bordspel waarbij je zelf een personage kunt verzinnen om mee op avontuur te gaan! Dit kan op een zelf bedacht bord, bijvoorbeeld een landschap of een bord geïnspireerd op een boek.

Er zijn verschillende verhalen om in te duiken als jouw eigen Held of Heldin. De Adventure Club is voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar.

Voor meer informatie: www.bibliocenter.nl/adventure-club.

De Adventure club is een groep kinderen die samen op avontuur gaan in een variant van het bordspel: Dungeons and Dragons. Het is een rollenspel waarin iedere speler een eigen personage speelt. Rick Vechel van Vechel Fantasy is de bedenker en schrijft de verhalen.’

Vorig artikelConcert The Food of Love – Paterskerk Weert
Volgend artikelIn memoriam oud-wethouder Ad Balemans