Toon Hermans Huis Weert herstart activiteiten

WEERT – De vrijwilligers van het Toon Hermans Huis in Weert zijn blij vanaf 1 juni eindelijk weer een (bijna) volledig activiteitenprogramma aan te kunnen bieden. Natuurlijk blijven de coronamaatregelen van kracht zoals de 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje in het huis.

Desalniettemin kunnen weer bijna alle activiteiten in het inloophuis plaatsvinden. Gewoon even een praatje maken met een kopje koffie of thee kan ook weer. Wel geldt steeds: vooraf aanmelden via tel.nr. 0495-541444 of per mail via [email protected] en bij klachten thuis blijven.

Voortaan weer iedere dag geopend
Het Toon Hermans Huis Weert aan de Graaf Jacobstraat 1 in Weert, is voortaan weer iedere dag geopend van 9.00 tot 12.30 uur. Op dinsdag en donderdag tot 16.00 uur. De bekende activiteiten als schilderen, creatief atelier, creatieve expressie, wandelen, yoga, gezichtsverzorging, voetmassage en voetwellness, muziekbed en ‘haak maar aan en brei maar mee’ kunnen allemaal weer gevolgd worden. Natuurlijk moet je wel klachtenvrij zijn.

Omdat de ruimte in het inloophuis als gevolg van de 1,5 meter maatregel beperkt is, is de groepsgrootte ook beperkt. Het is dan ook noodzakelijk zich voor deelname aan de activiteiten vooraf aan te melden. Dat geldt ook voor de open inloop.

Het Toon Hermans Huis Weert is een inloophuis voor iedereen die met kanker wordt geconfronteerd en hun naasten. Het huis dat dit jaar tien jaar bestaat is gericht op ontmoeten, ontspannen, en verwennen.

Kijk voor meer informatie op de website www.toonhermanshuisweert.nl. Daar vind je ook het actuele activiteitenprogramma.

Vorig artikel39-jarige vrouw vermist in Roggel
Volgend artikelRaymond Vlecken geïnstalleerd als burgemeester van Weert