Bospop presenteert in oktober een nieuw 3-daags festival in Weert

WEERT – Op 8, 9 en 10 oktober 2021 zal het nieuwe evenement genaamd FestiFallz plaatsvinden in Weert met optredens van o.a. Within Temptation, BLØF, Guus Meeuwis, Danny Vera, Racoon, Di-rect, Maan en nog vele andere.

Al eerder maakte de organisatie van Bospop bekend dat ze samen met partner Mojo Concerts een nieuw festival in voorbereiding hebben. Voor het tweede jaar op rij kon Bospop helaas niet plaatsvinden, daardoor is het idee voor een alternatief evenement in oktober ontstaan.

Anders ingestoken en een stuk kleinschaliger dan haar grote broer, maakt van het nieuwe FestiFallz een muziekevenement met een bijna intieme sfeer. Bospop zou Bospop niet zijn als het niet trouw zou blijven aan haar roots, daarom presenteren we met trots een programma met de beste Nederlandse en Belgische pop / rock bands. Kortom met deze bands staat FestiFallz garant voor een geweldig feest!

De eerste editie van het Festifallz vindt plaats op het bekende oude Bospopterrein: Sportpark Boshoven. De grote tent biedt plaats aan 8.000 bezoekers. Vrijdag 8 oktober start het avondprogramma om 17.00 uur. Zaterdag 9 en zondag 10 oktober gaan we om 13.00 uur open. Alle dagen stopt het programma om 00.00 uur maar aansluitend is er iedere festivaldag nog een FestiFallz after-party in De Bosuil.

Meer informatie: https://www.festifallz.nl/

Vorig artikelThrowback Thursday: Maasstraat ca. 1880
Volgend artikelBurgemeester Vlecken neemt afscheid van Landgraaf