VVV Midden-Limburg wordt Visit Noord- en Midden-Limburg

Focus op Nederlandse en Duitse bezoekers

VVV-agentschap Weert

Dit nieuwe jaar begint met een nieuwe naam voor VVV Midden-Limburg. Vanaf vandaag vervangt Limburg Marketing het consumentenmerk VVV Midden-Limburg. Omdat de toeristische platforms van Venray en van Peel en Maas zich ook hebben aangesloten bij Limburg Marketing, is een nieuwe naam zeker op zijn plaats.

Onder de noemer Visit Noord- en Midden-Limburg wordt voortaan het aanbod van de toeristische sector gepromoot van de aangesloten gemeenten.

Deze naamswijziging staat symbool voor een ruimere blik op de toekomst. Visit Noord- en Midden-Limburg zal de consument nationaal en internationaal blijven enthousiasmeren over het toeristisch aanbod in deze culturele, gastvrije, groene en waterrijke regio. Behalve een nieuwe naam is ook de consumentenwebsite vernieuwd. Deze staat nu online op www.visitnoordenmiddenlimburg.nl. Achter de schermen wordt nog hard gewerkt om de website te optimaliseren.

Venray kiest voor Limburg Marketing
Zakelijk blijft de organisatie als Limburg Marketing communiceren. De afdeling marketing behartigt de regiopromotie voor de gemeenten: Beesel, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond en Weert en met de Duitse gemeenten Brüggen, Wassenberg en Wegberg. Bovendien is vandaag bekend geworden dat ook de gemeente Venray een vierjarige samenwerking aangaat met Limburg Marketing op basis van het toekomstplan 2021-2024. Daarnaast coördineert Limburg Marketing verschillende projecten zoals de Archeoroute Limburg. Bovendien is zij betrokken bij uiteenlopende interregionale recreatieve projecten.

Vorig artikelVermaat Groep gaat La Place exploiteren voor Jumbo
Volgend artikelWetsvoorstel inzake nieuw Benelux-politieverdrag naar de Tweede Kamer