Lammers Beton neemt productiefaciliteit Bruil prefab Weert over

Foto: Lammers Beton

WEERT – Per 1 januari 2021 is de productiefaciliteit van Bruil prefab in Weert, overgenomen door Lammers Beton.

Aanleiding hiervoor is de aangescherpte strategische koers, waarbij Bruil prefab zich gaat richten op een beperkt aantal prefab product-marktcombinaties. De overname past binnen de groeiambities van Lammers Beton en vormen toegevoegde waarde voor de productgroep en klanten.

Achtergrond overname door Lammers Beton
Deze overname biedt ons de gekoesterde wens om onze productiecapaciteit verder uit te breiden. Enerzijds met een goede en moderne productiefaciliteit op steenworp afstand van ons huidige bedrijf. Anderzijds met ervaren medewerkers, die passen binnen de kwaliteitsgerichte cultuur van Lammers Beton. Met deze overname zijn wij er van overtuigd de markt nog beter te kunnen bedienen.

Overdracht orderportefeuille
De lopende orders van Bruil zullen worden voortgezet onder Lammers Beton. Bruil en Lammers zullen de komende tijd intensief en zorgvuldig samenwerken om de orderportefeuille goed over te dragen, zodat de gemaakte afspraken met opdrachtgevers op de juiste manier kan nakomen.

BRONPersbericht Lammers Beton
Vorig artikelSnoeibeurt bomen centrum in Weert
Volgend artikelVermaat Groep gaat La Place exploiteren voor Jumbo