Rogstaekers: Geef het ‘Vastelaovendjveûr’ door

WEERT – De Rogstaekers uit Weert hebben vandaag de campagne ‘Vae gaeve ‘t Vastelaovendjveûr doeër’ gelanceerd.

Het is vandaag de elfde van de elfde traditioneel de start van het vastelaovendjsseizoen. Maar de vastelaovendj zal het komende jaar niet uitbundig gevierd worden. Er zijn op dit moment grotere zorgen in het leven en daarom maakt de vastelaovendj een pas op de plaats. Maar laten we er samen voor zorgen dat de vastelaovendjveur blijft branden.

Ook Raymond Vlecken, president van de Samewirkende Limburgse (stads) Vastelaovesvereniginge wenst eenieder in de toekomst een mooi carnaval. De SLV heeft tot doelstelling het in stand houden en bevorderen van de carnaval als een uiting van levende volkscultuur en folklore in Limburg en hierdoor een bijdrage te leveren aan het cultureel en maatschappelijk leven in Limburg.

Vorig artikelHessing Supervers gaat ‘fabriek van de toekomst’ bouwen in Greenport
Volgend artikelIntocht van Sinterklaas in Weert