Joeri Teeuwen en Roel Janssen openen uitzendbureau BaanHuis

Uitzendbureau BaanHuis

WEERT – Joeri Teeuwen en Roel Janssen zijn eigen bedrijf gestart: Uitzendbureau BaanHuis. Het bureau ligt in het centrum van Weert aan de Beekstraat 60c.

Het wordt een ander uitzendbureau met een ander concept als de concullega’s. Joeri Teeuwen en Roel Janssen hebben gezorgd voor een huiselijke/loungesetting waar dat de medewerkers echt nog voorop staan en niet via digitale wegen weggeleid worden.

Men is daarom ook erg trots dat ze een fantastisch pand met een bijzonder interieur hebben mogen realiseren. De wethouders (Martijn van de Heuvel en Tessa Geelen) komen  het pand officieel openen aanstaande zaterdag. Na de officiële opening volgt een open huis, waar dat gasten coronaproof kunnen in- en uitlopen.

Vorig artikelGelukkig wel speculaas, dit jaar via Ons Nederweert
Volgend artikelGemeente Weert zet volgende stap in schulddienstverlening