106e Intocht Sint Nicolaas in Weert dit jaar digitaal

Ook op mlastories.nl vanaf 13:40 uur

Intocht Sinterklaas Weert

WEERT – Net zoals alle voorgaande jaren komt Sint Nicolaas komt ook dit jaar weer naar Weert. Al zijn er door het Covid-19 virus wel enkele veranderingen.

Op zondag 15 november komt de Goedheiligman met zijn pieten voor de 106e keer in Weert. Waar? Dat blijft een verrassing! Om exact 13:40 uur start een televisieshow die te zien is bij alle lokale media, zowel op tv als via de website en sociale media.

Hierin zien jullie wat er allemaal in het kasteel in Spanje gebeurd terwijl Sint en zijn Pieten onderweg zijn naar Weert. De twee achtergebleven ‘OppasPieten’ maken daar kennis met Linke Lowietje en Gerritje Grijpgraag. Ook nemen we een kijkje aan boord van de stoomboot ‘Spanje’. Sint is bezorgd of ze wel op de juiste dag aankomen in Weert. Alles is dit jaar anders en dat is óók voor Sinterklaas even wennen.

Kijk ook live!

De digitale intocht van Sint Nicolaas en zijn pieten is te zien op zondag 15 november om 13:40 uur bij WeertFM TV. De uitzendingen zijn te zien via 40/36 (Ziggo). KPN 1417. Overige providers 2064 en op de website en sociale media van WeertDeGekste, Nederweert24 en Midden-Limburg Actueel (MLA). Het televisieprogramma start om 13.40 uur zodat Sint Nicolaas en zijn pieten om ongeveer 14.00 uur in Weert aankomen!

Herhaling
De film is blijvend te bekijken via de website van Stichting Sint Nicolaas Weert en de Facebookpagina’s en websites van WeertDeGekste, Nederweert24 en Midden Limburg Actueel (MLAstories.nl). Op WeertFM TV zijn ook twee herhalingen. Te weten op zondag 15 november om 17.00 uur en op maandag 16 november om 18.00 uur.

Sint en piet op bezoek
Vanwege de coronamaatregelen is een huisbezoek van Sint en zijn pieten dit jaar niet mogelijk. Er is wel een mogelijkheid om pieten (buitenshuis) langs te laten komen. Daarnaast is het mogelijk om te videobellen met Sint en Piet! Kijk voor meer informatie op www.sintnicolaasweert.nl

Stichting Sint Nicolaas Weert bedankt S-E-P Special Event Productions voor de productie van de film en de lokale media voor het uitzenden.

Vorig artikelKRO-NCRV’s The Passion 2021 naar Roermond
Volgend artikelArcheologische vondsten bij sloopwerkzaamheden de Rekenkamer in Roermond