LWV legt verbinding tijdens Tour de France tussen ondernemers, het wielrennen en oud-profs Danny Nelissen en Bram Tankink

ROERMOND – De LWV speelt in op de Tour de France 2020. Gedurende de maand september, de maand dat ook de meest touretappes plaatsvinden in de Tour de France, gaat de LWV met de officiële LWV Pop-up Tour op 10, 17 en 24 september op pad door Limburg. Een drie weken durende tour, elke donderdag live van 12.00 tot 13.00 uur met spraakmakende ondernemers en oud profs Danny Nelissen en Bram Tankink.

De LWV Pop-up Tour bezoekt drie schitterende locaties waar het gesprek aangegaan wordt met diverse ondernemers en oud-profs. Hierbij wordt de relatie besproken tussen ondernemen en wielrennen en tussen de passie van de ondernemers  zelf en het wielrennen. Tevens wordt er een ondernemer gekroond tot beste ploegleider van de LWV.

Alle kringen in Limburg vertegenwoordigt
Bewust is gekozen om in de LWV Pop-up Tour alle drie de Limburgse kringen, kring Zuid-Limburg, kring Midden-Limburg en kring Noord-Limburg een podium te geven. Elke week schuift er minimaal één  ondernemer van één van de Limburgse kringen aan.

Programmering met ondernemers en oud-profwielrenners
Kring Zuid-Limburg
Op 10 september zal de livestream vanuit het Shimano Experience Center in Valkenburg worden verzorgt waarbij Marcel Michiels (Volta Limburg) en Giel Braun (LWV-voorzitter en Koobra Invest) zullen aansluiten als tafelgasten. Daarnaast zal oud-prof en commercieel manager van Shimano, Danny Nelissen aanwezig zijn.

Kring Noord-Limburg
Op 17 september is de LWV Pop-up Tour live aanwezig vanuit Limburg Leads in het MECC Maastricht. Hier zal oud-prof en tevens verantwoordelijk voor innovaties bij Brightlands, Bram Tankink aanschuiven net als Rob van de Wiel (MECC Maastricht) en Harry Tromp (TGM Holding).

Kring Midden-Limburg

De driedelige livestream zal worden afgesloten vanuit Neptunus in Kessel waarbij wederom oud-prof Bram Tankink samen met Erik Maas (Verkoelen Dakspecialisten Weert) en Dorrie Eilers (Neptunus) zullen aanschuiven.

Interactief
De livestream dient niet alleen maar informatie en eenrichtingsverkeer te zijn. De LWV creëert juist de interactie tussen ondernemers doordat de mogelijkheid is ingericht om als kijker vragen te stellen aan de oud profwielrenners en de overige tafelgasten welke direct in de livestream behandeld worden.

LWV Tourspel
Om de interactie te vergroten en om leden mee te laten doen met de actualiteit van de dag start de LWV ook het LWV Tourspel. Bij het LWV Tourspel stelt een ondernemer, net als in zijn eigen onderneming, een wielerploeg samen bestaande uit een groep gemêleerde wielrenners. Elke dagwinnaar maakt kans om tijdens de livestream winnaar te worden van het officiële LWV wielrenoutfit.