Zangeres Wendy van Dooren lanceert ‘Muziek aan huis’

Wendy van Dooren

WEERT – Vanaf deze week lanceert zangeres Wendy van Dooren haar nieuwe campagne: MUZIEK AAN HUIS.

Het zijn bewogen en onzekere tijden. Wat kan wel, wat kan niet? Kan ik mijn verjaardag of huwelijksdag nog wel groots vieren? Of kan ik die ene dierbare persoon eens extra in het zonnetje zetten? Jazeker… dat kan!

In plaats van muziek op locatie brengt Wendy deze live naar je toe: MUZIEK AAN HUIS. In de huiskamer of in de tuin wordt jouw speciale dag, feestje of verrassing een bijzonder en onvergetelijk moment. Want sfeervolle livemuziek… dat is nèt dat beetje extra!

Dus heb je thuis iets te vieren met familie of vrienden en wil je dit graag nóg specialer maken? Of wil je graag iemand verrassen? Of zomaar voor de gezelligheid?

Dan is MUZIEK AAN HUIS de perfecte kers op de taart!
Voor boekingen en info: [email protected]

www.wendyvandooren.nl