Welke sport past het beste bij jou?

WEERT – Zin om lekker te bewegen en allerlei verschillende sporten uit te proberen? Doe dan mee aan Sport na School en kom er gelijk achter welke sport het beste bij jou past. Sport na school is het Sportkennismakingsprogramma van Punt Welzijn en één van de naschools sportactiviteiten die in het schooljaar 2020-2021 weer van start gaat.

Punt Welzijn stimuleert iedereen in Weert om het beste uit zichzelf te halen. Door in beweging te komen, letterlijk en figuurlijk, werken we aan bestendige veranderingen voor nu en later. Kom ook in beweging en doe mee aan Sport na School.

In een jaar tijd maken kinderen kennis met 10 verschillende sporten. Kinderen kunnen zo een gerichte keuze maken die aansluit bij hun interesse en sportkwaliteiten. Er wordt intensief samengewerkt met de Weerter sportverenigingen.

We onderscheiden 2 verschillende leeftijdsgroepen tijdens de sport na school lessen. De groepen 1 en 2 maken tijdens de lessen met name kennis met de grondvormen van bewegen die aansluiten op de desbetreffende sport. De groepen 3 tot en met 6 gaan tijdens de lessen al meer in op techniek en tactiek van de sport.

De lessen Sport na school worden gegeven op 3 locaties in Weert; Gymzaal Markeent, Sporthal Boshoven en Sporthal Aan de Bron.