Wethouder Gabriëls opent Wine Bar by Munten

Uitleg hoe een fles te sabreren met een zwaard

WEERT – Vinoloog Rick Renders en zijn partner Saadia Eddib hebben de afgelopen periode gebruikt om het eetcafé van hostellerie Munten te transformeren naar een wijnbar. Wethouder Geert Gabriëls sabreerde met een zwaard een fles champagne als openingshandeling.

Wine Bar by Munten biedt een grote variatie aan open wijnen die per glas besteld kunnen worden. Uiteraard kunnen er heerlijke bites en gerechtjes bij besteld worden. De eigenaar van Wine Bar by Munten Rick Renders heeft een grote passie voor wijn en combinaties maken met gerechten. De genoten vinologen opleiding en kennis over wijn wordt vertaald naar heerlijke wijnen, proeverijen, thema-avonden en nog veel meer…… kom het zelf beleven. Geopend donderdag t/m zaterdag vanaf 16.00 uur. Zondag vanaf 14.00 uur.

Fotoreportage: Mario de Heer