Wegwerkzaamheden Lozenweg tussen Hamont-Achel en Lozen

Hamont-Achel

HAMONT – Op 22 en 23 juni wordt de Lozenweg op het grondgebied van Bocholt afgesloten omwille van asfalteringswerken. Dit heeft natuurlijk ook een impact op bewoners van Hamont-Achel die richting Lozen willen rijden en omgekeerd. Zij zullen op deze dagen een omleiding moeten volgen via ’t Lo. 

Gedurende de werken is de Lozenweg enkel toegankelijk voor plaatselijk verkeer. Doorgaand verkeer vanuit Hamont richting Lozen zal omgeleid worden via de Salvatorstraat, ’t Lo, de Kettingbrugweg en de Fabriekstraat. Ook het verkeer komende vanuit Lozen en Nederland richting Hamont zal via deze route worden omgeleid.

Vorig artikelMonumenten of erfgoed verbinden aan ruimtelijke opgaven
Volgend artikelMKB-Nederland blij nieuwe uitbreiding TOGS voor schrijnende gevallen