Café de Harmonie komt met de boetegewoeën boetebar

Foto door Cafe de Harmonie.

WEERT –  De boetegewoeën boetebar aan huis! Een initiatief van Café de Harmonie aan de Muntpromenade. Gasten krijgen na betaling twee ijskoude biertjes aan huis geserveerd. Borrelnootjes zijn niet inbegrepen en moet u zelf voor zorgen, zo meld de uitbater van Café de Harmonie.  

Aanmelden kan voor aanstaande vrijdag 17;00 uur via een whatsappje naar 0495-535 489. Op vrijdag avond wordt er een route via de Facebook-pagina van Café de Harmonie bekend gemaakt. Om de regels van het RIVM te handhaven zal er ook desinfectie aanwezig zijn.

Met dit initiatief kunnen inwoners van omgeving Weert tóch nog genieten van een koud biertje ‘aan de bar’ maar dan bij je thuis.

Vorig artikelCorona: totaal overleden personen in Midden- en Noord-Limburg 255 (+5)
Volgend artikelLimburgse Collecteweek voor Kankeronderzoekfonds Limburg alleen online