SJG krijgt geschenkdozen van de Lindeboom Bierbrouwerij

WEERT – 7000 geschenkdozen met Lindeboom bier zijn vanmiddag de weg op gegaan. Een bijzondere levering onder de naam HIER voor ELKAAR. Opvallend aan deze expeditie is dat de vrachtwagenchauffeurs vanaf de brouwerij uiteengaan in vier verschillende richtingen. ‘Wij zijn overtuigd in dit genomen initiatief. Lindeboom wil waardering tonen aan die mensen die in deze bizarre, inspannende tijd de verzorging en het welzijn van patiënten gestaag en zonder twijfel aanpakken,’ aldus directeur Paul Joosten van de Neerse familiebrouwerij.

Met het geven van een biergeschenk aan alle medewerkers spreekt Lindeboom Bierbrouwerij haar dank uit voor inzet en toewijding, aan het zorgpersoneel en alle overige personeel van de ziekenhuizen in het deel van Limburg waar Lindeboom thuis is: het Laurentius Ziekenhuis Roermond, het Sint Jans Gasthuis Weert en het VieCuri Medisch Centrum in Venlo en Venray.

De geschenkdoos met Lindeboom Saison bier is voor, zoals de brouwerij hen noemt, de Helden van Hier. Speciaalbier voor een tastbaar moment van ontspanning. Het is een gebaar, niet alleen voor de medewerkers van de ziekenhuizen van Noord- en Midden Limburg, zeker ook voor hun familie en vrienden. ‘Lindeboom bestaat dit jaar 150 jaar, bij uitstek een gelegenheid voor de brouwerij om mensen die ons respect verdienen, te verrassen.’

Foto’s door Mario de Heer

 

Vorig artikelEen winkelier van hier: Paul Jacobs van Paul Jacobs Fashion
Volgend artikelSP-ers sturen kaartjes in naar mensen in cruciale beroepen