IJzeren Man sluit ook vanwege coronavirus

Zwembad, waterskibaan en beachclub De IJzeren Man gaan dicht

Zwembad de IJzeren Man, Weert

WEERT – Na uitvoerig overleg intern, binnen de Raad van Toezicht en in samenspraak met de Gemeente Weert is er besloten om vanaf vrijdag 13 maart 2020, 19.00 uur het zwembad te sluiten i.v.m. het corona-virus.

Dit om zo min mogelijk risico te lopen voor onze inwoners/bezoekers en medewerkers. Veiligheid voor alles. Op dit moment volgen we de richtlijnen van het RIVM en zijn we in ieder geval gesloten tot en met 31 maart 2020. Op de website www.zwembadweert.nl en social media zullen we iedereen op de hoogte houden wanneer we weer open kunnen gaan.
We zullen voor alle kinderfeestjes boekingen die er voor komende tijd staan kijken om deze om te boeken naar een later tijdstip. Voor vragen kan er een e-mail gestuurd worden naar [email protected]

Vorig artikelEfteling en Toverland sluiten om coronavirus
Volgend artikelTerugblik nao de sleuteloverdracht vastelaovundj