Lentefeest Ronde Tafel Weert later dit jaar

WEERT – Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus wordt ook het traditionele Lentefeest verplaatst naar het najaar van 2020 laat woordvoerder Martijn van der Looy weten.

Het Lentefeest is het belangrijkste society- en fundraisingevenement van serviceclub Ronde Tafel 146 Weert. Tijdens de jaarlijks terugkerende feestavond wordt geld opgehaald om meerdere goede doelen en sociale initiatieven een (vaak noodzakelijk) steuntje in de rug te bieden.

Het debuut van het Lentefeest vindt plaats in 1985. In dertig jaar tijd is het event uitgegroeid tot een van de grootste sociale happenings in Weert. “Als Weerter Ronde Tafel hebben we uiteraard een sterke voorkeur voor lokale goede doelen. Zo hebben we in het verleden gedoneerd aan onder meer Stichting OntspanWater, de Weerter Minima Groep, Stichting Land van Horne, de KoaLa-school in het AZC, Swim2play en de Voedselbank Weert. Als hoofdsponsor zijn we tevens betrokken bij het Sinterklaashuis en de SamenLoop voor Hoop Weert, een evenement van KWF”, weten Jorn Meulen en Jules Paquay te vertellen. Zij hebben samen met Ruud Bongers, Jos Creemers, Sjoerd Aspers en Martijn van der Looy unaniem van Ronde Tafel 146 Weert de eer en het vertrouwen gekregen om het nieuwe feest vorm te geven. Dat vindt nu dus plaats in het najaar van 2020.

Vorig artikelGotcha! bioscoop en Foroxity filmarena blijven voorlopig geopend
Volgend artikel23e Horneland Rally verplaatst naar weekend van 13/14 november 2020