Jeugdboorin en jeugdboor van V.V. de Vêrkusköp bekendgemaakt

WEERT – In het Buurtcentrum Moesel werden op zaterdag 15 februari de Jeugdboorin en Jeugdboor van V.V. de Vêrkusköp bekendgemaakt. Onder grote belangstelling van weer een bomvol buurthuis werden de kersverse Jeugdboorin en Jeugdboor op het podium onthuld.

Jeugdboor is Rens Vanderfeesten, 10 jaar oud. Hij zit op Brede school Moesel in groep 6. Zijn hobbies zijn Scouting en lekker buiten spelen. Als getuige heeft hij Rubin van de Kruijs, ook 10 jaar. Hij zit bij Rens in de klas en heeft als hobby basketbal.

Jeugdboorin is Jill van Humsel, 10 jaar oud. Zij zit op OBS Graswinkel in groep 6. Haar hobbies zijn Vollybal en turnen. Als getuige heeft ze gekozen voor Fleur Joosten, 11 jaar oud met als hobby atletiek.

Vastelaovundj
Allebei zijn ze helemaal gek op de Vastelaovundj en vinden het geweldig dat ze dit jaar als Jeugdboorin en Jeugdboor van de Vêrkusköp zijn gekozen. Het feest rondom het nieuwe jeugd-boorepaar was dit jaar weer een geweldige avond met een spannend uitkomen van het paartje. Na een geweldige druk bezochte receptie waar het Jeugd-boorepaar de felicitaties en kado’s in ontvangst nam én de optredens kan er weer terug gekeken worden op een zeer geslaagde avond.

(Foto’s: Rens Koenders)

Vorig artikel1975 – Wieërter Stadsvastelaovendj
Volgend artikelKwalificatiewedstrijden NK turnen in Weert