Gevraagd: (kinder)fietsen in Weert

WEERT – Koning Willem-Alexander bracht afgelopen woensdag een onverwacht bezoek aan de fietsenwerkplaats bij het Zelfregiecentrum aan de Roermondseweg te Weert. ANWB Kinderfietsenplan en het Zelfregiecentrum werken samen om zoveel mogelijk fietsen op te knappen voor kinderen die uit gezinnen komen waar geen geld is voor een fiets. U kunt ook een bijdrage leveren. 

Het Zelfregiecentrum knapt ingezamelde fietsen op tot een veilige en mooie fiets. Deze fietsen worden uitgereikt via Stichting Leergeld Weert, Nederweert en Maarheeze.

De ANWB is sinds 2015 actief met het Kinderfietsenplan. Kinderfietsen worden op verschillende locaties in het land opgeknapt en beschikbaar gesteld aan kinderen die het nodig hebben. Kinderen kunnen hierdoor weer deelnemen aan sport- en sociale activiteiten waardoor hun wereld wordt vergroot.

Heeft u een fiets over? Deze kunt u langsbrengen bij het Zelfregiecentrum of aanmelden via deze link. Alvast bedankt!