Roermond en Weert hebben veel winkelleegstand

ROERMOND | WEERT – MKB-Limburg maakt zich grote zorgen over de winkelleegstand in de provincie. Tegen regionale omroep L1 zegt de belangenorganisatie te vrezen dat leegstand leidt tot verpaupering, wegblijvende bezoekers en meer ondernemers in de problemen.

In december maakte het CBS bekend dat de winkelleegstand in Limburg het grootste van Nederland is. Door faillissementen van ketens als Steps en Promiss, en het opdoeken van Hudson’s Bay kwamen sindsdien opnieuw panden leeg te staan. MKB Limburg voorspelt dat meer ketens gaan vertrekken. Volgens de ondernemersvereniging gaan vooral steden als Heerlen, Weert en Roermond hiervan de negatieve gevolgen merken. Zo meldt de website WijLimburg.nl

Vorig artikelInformatiebijeenkomst over nieuwe donorwet bij Bibliocenter
Volgend artikelHouthandel vertrokken uit binnenstad Weert