Peter Bernsen en Rodinde Rutjens sportman en -vrouw van het jaar

Kiwanis Sportgala Weert

Kiwanis Sportgala Weert

WEERT – Het Kiwanis Sportgala Weert vond afgelopen zaterdagavond plaats in het Munttheater in Weert. Sportman van het jaar werd Peter Bernsen (zwemmen) en sportvrouw van het jaar werd Rodinde Rutjens (mennen). De presentatie van de avond lag in handen van Jean Paul van der Donk en Cindy Denessen-Bastiaans.

Per categorie werden drie sporters genomineerd. Tijdens het Kiwanis Sportgala werden de winnaars bekend gemaakt. De categorieën van de sportprijzen van het jaar 2019 zijn: beste sportman, beste sportvrouw, beste sportteam, beste trainer/coach, beste sporttalent van 8 t/m 12 jaar en sporttalent 13 t/m 17 jaar.

De sportwinnaars van het jaar 2019 zijn
Sportman van het jaar: Peter Bernsen (zwemmenn)
Sportvrouw van het jaar: Rodinde Rutjens (mennen)
Sportcoach van het jaar: Djordy Vogel (hip hop)
Sportteam: Dansgroep Synergy
Sporttalent van 8 t/m 12 jaar: Fenna Zusterzeel (zwemmen)
Sporttalent van 13 t/m 16 jaar: Karlijn van Lierop (tafeltennis)

De jury bestond dit jaar uit Wim van Vorstenbos, Rob Ehrens, Maaike Caelers, Erik Kamphuis en John van Heel. Ook werd er tijdens het Sportgala de bijzonder Sport Oeuvre Award Weert uitgereikt aan Paul Schorsch, oprichter van de IJzeren Man Volksloop.

Foto’s: Rob Timmermans

Vorig artikelWethouder Arno Walraven legt eerste steen nieuwbouwplan Steenen Bampt
Volgend artikelPrinsenreceptie Ruud I Nouwen v.v. de Piepkukes