Kerstnachtmis in de Paterskerk met zangvereniging Creatura

WEERT – Op Kerstavond 24 december zingt Gemengd koor CREATURA ook dit jaar weer de altijd zeer sfeervolle nachtmis in de Paterskerk in Weert. De H.Mis begint om 19.00 uur; vanaf 18.30 uur start het voorprogramma door CREATURA.

Uitgevoerd wordt dit jaar de Krönungsmesse van W.A.Mozart. Solisten hierbij zijn Carla Litjens-Kollee, sopraan, Aggie Vleeshouwers-Kollee, alt, René Coolen, tenor en Michel van Dooren, bas. Daarnaast worden natuurlijk ook bekende en minder bekende kerstliederen gezongen.

CREATURA staat onder leiding van dirigent Ton van de Weem en wordt op de piano begeleid door Tessa Klaver. Voorganger in de viering is pater Gerard Heesterbeek. Na afloop van de nachtmis is iedereen uitgenodigd om samen het Kerstfeest in te luiden met glühwein en kerstbrood.

Locatie: Paterskerk, Biest 43, Weert

Vorig artikelOp zoek naar een nieuwe baan? Bibliocenter helpt werkzoekenden op weg
Volgend artikelGedeputeerde Burlet verkend duurzaam Leudal – Bezoek aan Bedrijvenpark Zevenellen en Geelen Counterflow