Wethouders bezoeken HC Distributie Weert

logistiek partner door heel Europa

WEERT – De ondernemers persoonlijk leren kennen om een goed beeld te krijgen van de economische situatie in Weert. Daar hebben wethouders Wendy van Eijk en Martijn van den Heuvel een speerpunt van gemaakt. Ze zijn daarom bijna wekelijks op bezoek bij een bedrijf. Deze keer bezocht men de HC Distributie onderdeel van HC Groep in Weert.

HC Distributie is een E-warehouse distributiebedrijf en ontvangt dagelijks voor veel van haar klanten nieuwe goederen. Alle inkomende en uitgaande transacties zijn real-time tevolgen voor relaties in het E-warehouse Online management portaal. Hier houden bedrijven realtime inzicht in de status van hun voorraad, orders en retouren. HC Distributie is voor veel E-Commerce bedrijven de logistieke partner door heel Europa. Vanuit Weert worden producten en diensten geleverd door heel Nederland, Europa en de rest van de wereld.

Wethouder Martijn van den Heuvel: ‘Vrijdag waren collega Wendy van Eijk en ik te gast bij Ramon Camp, van HC Distributie Weert. HC Groep is een snel groeiend bedrijf in de logistieke sector en gevestigd in Weert. Goed gesprek gevoerd over de verschillende ontwikkelingen in de logistiek, de arbeidmarkt en de toekomst. Ook goed om te horen dat logistieke bedrijven in Weert elkaar juist versterken in plaats van beconcurreren’.

Vorig artikelStamtäöfelkes aflevering 72: Gae hèjjet toch ammèr oeëver vreûger?
Volgend artikelKoninklijke onderscheiding voor koster Jo Hermans