Het nieuwe logistieke centrum van Moonen Packaging bereikt haar eerste hoogtepunt

WEERT Het hoogste punt van het nieuwe logistieke centrum voor Moonen Packaging op bedrijventerrein De Kempen in Weert is bereikt. Wethouder Martijn van den Heuvel, Gé Moonen en Adriaan Molenschot van HVBM Vastgoed hijsen de vlag in top. Maandag werd dat in het bijzijn van alle betrokkenen gevierd. 

De ‘built to suit’ nieuwbouwontwikkeling betreft 1.761 m² kantoorruimte , 18.933 m² magazijnruimte en 1.443 m² mezzanine op een kavel ter grootte van 39.290 m². Het ontwerp van Quadrant4 houdt rekening met de groeiambitie van Moonen Packaging en voorziet in een toekomstige uitbreiding met circa 4.305 m² magazijnruimte. Het duurzame en gasloze gebouw wordt gerealiseerd volgens de laatste standaard in logistiek vastgoed met ambitieniveau BREEAM-standaard ‘Excellent’.

Moonen heeft een huurovereenkomst gesloten voor 10 jaar. Het object zal medio 2020 door Moonen Packaging in gebruik worden genomen. De opening wordt in 2020 gevierd tijdens BrainPack op 4 juni 2020.

Vorig artikelTop tien classering voor Derk de Korver bij WK Iron Man
Volgend artikelOpening onderwijsgebouw Campus Venlo