Experiment001: Stadspark vol ontmoetingen en actie

Parkagenda Experiment 001 is bekend

Experiment001 Stadspark

WEERT – De Parkagenda voor Experiment 001 is bekend! Spoed je deze week naar het stadspark en wordt onderdeel van Experiment 001 van ’T Lab van Weert. Tot nog toe was het park vooral de plek waar je de hond uitliet of een Huupkens IJs at. Deze week zijn er heel wat meer redenen om het park te bezoeken.

Samen met jou bekijkt ’t Lab van Weert graag of Weert klaar is voor een park vol ontmoetingen en actie. En daarmee experimenteren ze. We kijken met een creatieve mindset naar het park. Want wat is er volgens jou allemaal mogelijk in ons toekomstige mini-Vondelpark?

Bezoek vooral het park en voeg je eigen activiteiten toe in onze Parkagenda. Om alvast te wennen aan een bruisender park kun je alvast een Pilatesles volgen in de buitenlucht, lekker komen borrelen op de VrijMiBo (met je eigen borrels) of komen Picknicken (met je eigen gevulde picknickmand). Ook kun je optredens van Dansschool Fresh en het jeugdorkest bezoeken. In de bijgevoegde Parkagenda vind je alle datums en tijden van de activiteiten. Uiteraard kun jij in gesprek met de laboranten van ’t Lab van Weert. Laat je horen tijdens Experiment 001. Jouw mening is goud waard!

A5-flyer-Experiment_001