Toons Toppers 2019 op top Mont Ventoux!

MONT VENTOUX – Na een half jaar samen trainen was het 5 en 6 september zover. De Toons Toppers 2019 beklommen de Mont Ventoux en zamelden hiermee geld in voor het KWF en het Toon Hermans Huis Weert.

Met een zeer diverse groep uit de hele regio reisde men afgelopen week samen met team Mont Fou naar Frankrijk af. De jongste deelnemer begin 20, de oudste 78 jaar. Sommigen zelf ziek geweest, anderen voor een naaste of als nabestaande, ieder met zijn of haar motivatie om de uitdaging aan te gaan.

De wandelaars moesten donderdag omhoog klimmen met een windkracht zeven op de top! Geen makkelijke omstandigheden maar iedereen volbracht de uitdaging. Op vrijdag waren de fietsers aan de beurt die ook allen de 26 kilometer lange klim volbrachten. Een ware topprestatie van iedereen en bovenal een topweek voor iedereen.

Een prachtige week vol saamhorigheid, energie, positiviteit, emotie en steun voor elkaar! Mocht je de toppers willen steunen, dit kan nog steeds middels de teampagina www.grootverzettegenkanker.nl/toonstoppersweert.

Vorig artikelWin VIP-kaarten voor Kermis Weert
Volgend artikelMilitaire oefening in Weert