Samenwerking Jumbo’s met lokale clubs en verenigingen

Jumbo Heerschap, met winkels in Heythuysen, Nederweert en Weert, gaat samen met Jumbo Ralf Jansen & René Puts Stramproy en Jumbo Roel Heerschap in Heel een bijzondere samenwerking aan met lokale clubs, verenigingen en sportscholen. Leden van deze clubs kunnen via de Jumbo’s sparen voor gratis clubartikelen voorzien van het clublogo en met de eigen naam van het betreffende lid. Daarnaast steunen de Jumbo’s op deze manier ook de diverse clubs.

De Jumbo’s zijn graag betrokken bij de lokale clubs, verenigingen en sportscholen. Voor elk besteld item ontvangt de betreffende club €1,-. Op deze manier kunnen de clubs, afhankelijk van het aantal bestelde items, een leuk bedrag aan sponsoring verdienen.

Alle grote en minder grote clubs, verenigingen en lokale sportscholen uit de regio zijn benaderd door Jumbo. Op deze manier hoopt Jumbo juist deze Limburgse lokale clubs te kunnen ondersteunen. Vele clubs en verenigingen doen enthousiast mee met deze speciale actie. De clubs hebben zelf een assortiment van clubartikelen mogen samenstellen. Het bijzondere is dat deze artikelen worden bedrukt met het eigen clublogo, maar ook nog eens met de eigen naam. Met simpelweg boodschappen doen, zonder extra bijbetaling, krijgt ieder lid dus een echt uniek item!

Deze actie van Jumbo zal starten op woensdag 18 september en zal 8 weken duren. In die periode ontvangen klanten bij iedere €10,- aan boodschappen en bij verschillende actieproducten een spaarzegel. Deze plakken zij op de spaarkaart voor het door hen gewenste item. Met een volle spaarkaart kunnen zij uiteindelijk zelf in de MyClubStore-webshop hun gratis artikel bestellen en laten bedrukken met de eigen naam.

Voor iedere deelnemende club, vereniging of sportschool wordt een eigen spaarboekje gemaakt. Deze spaarboekjes worden opgehaald door de clubs en vervolgens verder verspreid onder de leden. De spaarboekjes zijn natuurlijk vanaf 18 september ook verkrijgbaar in de deelnemende Jumbo’s.

Vorig artikelMoonen Packaging komt in actie tijdens World Clean Up Day
Volgend artikelWeert stad in het groen – 249/365