Familiebedrijven Bos en Berden starten samenwerking

'Van Dalen' shop-in-shop concept

WEERT | BLERICK – Vanaf volgende week zal de Bos Group uit Weert haar eerste ‘Van Dalen’ shop-in-shop concept openen in het warenhuis vanHoutBrox by Berden in Uden. Op korte termijn wordt er ook een shop-in-shop toegevoegd in het warenhuis van Berden in Heerlen.

Berden Groep is in 1902 ontstaan en uitgegroeid tot een keten van winkels en warenhuizen. Bos Group werd in 1934 opgericht en verkoopt en produceert o.a. een brede schoenencollectie voor dames en heren. Samen bundelen de familiebedrijven nu hun krachten. De twee bedrijven, een met kennis van mode en met kennis van schoenen zijn samen goed voor bijna 200 jaar ervaring.

Paul Berden: We zijn blij dat we als twee Limburgse bedrijven gaan samenwerken en een ervaren partner hebben gevonden voor de verkoop van schoenen’.

‘We verheugen ons op de samenwerking. Dat we nu ook de clientèle van Berden onze kwalitatieve en smaakvolle schoenen kunnen aanbieden is een geweldige uitbreiding’, aldus Paul van Nieuwenhoven van de Bos Group.

 

Vorig artikelBoels Ladies Tour in Weert en Stramproy
Volgend artikel8e editie Gotcha-Rotary Filmavond voor het goede doel