Derckx groeit door in sponsorpiramide PSV

© Twycer / www.twycer.nl

WEERT/EINDHOVEN – Derckx, dat zich heeft gespecialiseerd in ontwerpen en bouwen van bedrijfspanden en sinds 2003 als Businesslid is verbonden aan PSV, groeit door in de commerciële piramide van PSV. Vanaf heden is Derckx als Official Sponsor aan de club verbonden.

2021
Eigenaren Paul Derckx en Ruud van den Bosch tekenden samen met Frans Janssen, commercieel directeur van PSV, voorafgaand aan PSV – Apollon Limassol het nieuwe contract. Derckx heeft zich tot 2021 als Official Sponsor verbonden aan PSV. “Dit is een stap die ook voor PSV veel betekent”, reageert Janssen. “Het zegt veel over de kwaliteit die wij als club aan onze zakelijke leden leveren en de potentie die Derckx in het netwerk ziet. Het intensiveren van de jarenlange band die bedrijf en club hebben, spreekt PSV enorm aan.”

Derckx en PSV, het perfecte team
De samenwerking met PSV is mede dankzij de PSV Business Club een één-tweetje; PSV zet voor en Derckx kopt in. Samen, het perfecte team. “Op dit moment zijn we voornamelijk in Limburg actief. Deze stap is een kans om de naamsbekendheid en daarmee ons werkgebied te vergroten. Het innovatieve karakter van de Brainport Regio past bij de ambitie van Derckx, dus er is al een match”, aldus Ruud van den Bosch. Derckx is klaar om te scoren!

Echt anders
Kort samengevat doet Derckx ‘het’ echt anders. Zo ontwerpen zij zelf. Dat is allerminst een verplichting maar het is wel een eerste stap naar probleemloos bouwen. Dit levert veel voordelen op voor de klant. Het hele traject van ontwerp tot oplevering in één hand. Zo zijn er geen grijze gebieden waardoor misverstanden, planningsproblemen en/of meerwerken ontstaan. Daarbij hanteert Derckx, door haar afgekondigde, wetten om kwaliteit en transparantie te waarborgen.

Meer weten over Derckx? Kijk dan op derckx.nl.

Vorig artikelWeert stad in het groen – 235/365
Volgend artikelDagkrabbel 235/365