Onderhoud rotonde Suffolkweg – Ringbaan West in Weert

WEERT – De gemeente Weert laat nieuw asfalt aanbrengen op de rotonde Suffolkweg – Ringbaan West. In het weekend van 19, 20 en 21 juli worden deze werkzaamheden uitgevoerd. De rotonde is dat weekend daarom afgesloten voor alle verkeer. De omleidingsroutes worden aangegeven op de gele borden.

Het asfalt op de rotonde is zodanig beschadigd dat het asfalt vervangen wordt. Om zoveel mogelijk overlast te voorkomen, worden de werkzaamheden in het weekend uitgevoerd. Vanaf vrijdagavond 19 juli 20.00 uur is de rotonde afgesloten voor alle verkeer, tot zondag 21 juli, 7.00 uur ’s morgens.

Verkeersomleidingen
Verkeer wordt omgeleid via de Ringbaan Oost en Zuid en de Kazernelaan. Alle omleidingen staan aangegeven op gele borden. Het vrachtwagenverbod op de Kazernelaan wordt daarom tijdelijk opgeheven. Het distributiecentrum Lidl en het crematorium Weerterland zijn bereikbaar vanuit de N564. Aanliggende bedrijven zijn al geïnformeerd over de werkzaamheden.

Vorig artikelWeert stad in het groen – 196/365
Volgend artikelSfeerimpressie van Bospop op zondag