Danny Vera komt naar bevrijdingsfestival Weert

Danny Vera is toegevoegd aan de line-up en staat dus naast Maan, Waylon, Nielson en BLØF op Bevrijdingsfestival Weert

WEERT – Op  zaterdag 21 september om 14.30 uur staat Danny Vera op het podium in Weert. Danny Vera is toegevoegd aan de line-up en staat dus naast Maan, Waylon, Nielson en BLØF op Bevrijdingsfestival Weert.

De organisatie is tot dit besluit gekomen als dank voor de overweldigende start van de kaartverkoop. De Early-bird tickets waren binnen een paar uur uitverkocht en de regular-tickets gaan als warme broodjes over de toonbank. Ze zijn online te koop via www.bevrijdingsfestivalweert.nl en in Weert bij Bruna en Kaas en Ko.

De Middelburgse singer-songwriter, meest bekend om zijn onderscheidende Americana sound, werd geboren in 1977 en schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Vera de afgelopen jaren de harten van het Nederlandse publiek weten te veroveren.

De Americana-zanger begon ooit in de kroeg, groeide gestaag door naar de grote zalen en festivals en kreeg landelijke bekendheid door zijn optredens als huisband van Voetbal International op RTL7 (nu op Veronica). In het voorjaar van 2019 scoort Danny Vera zijn eerste nationale hit met zijn nummer ‘Roller Coaster’.  De song werd benoemd als Topsong bij Radio 2, Alarm Schijf op Qmusic en Harde Schijf op radio538 en bereikte de toppositie op iTunes.

Vorig artikelDagkrabbel 192/365
Volgend artikelWeert stad in het groen – 193/365