Medewerkers failliet verklaard Henzo houden waarschijnlijk hun baan

Fotoalbums. Foto: IngImage

ROERMOND – De medewerkers van het dinsdag voor de rechtbank failliet verklaarde Henzo uit Roermond houden waarschijnlijk hun baan.

Dat meldt De Limburger. De eigenaar van de fotoalbumfabrikant heeft zelf het faillissement aangevraagd. Dat was nodig om een geschikte overnamekandidaat te vinden. Volgens curator Balder Lamers is de kans ‘heel groot’ dat die gevonden wordt en de vijftien medewerkers hun baan houden.

Geschiedenis
Henzo bestaat al meer dan zestig jaar. Ooit waren er honderden mensen in dienst. Als gevolg van de crisis werden verschillende medewerkers ontslagen. Ook werden fabrieken samengevoegd en een deel van de productie verplaatst van Polen naar China.

Vorig artikelDagkrabbel 191/365
Volgend artikelWeert koestert groenvoorzieningen met oog voor historie