Industrial designer Van Eggelen maakt water- en lichtas op bedrijvenpark Kampershoek in Weert

WEERT – Bedrijvenpark Kampershoek 2.0 heeft sinds maandag een hele bijzondere centrale wateras op het park. Water en licht zorgen voor een aangenaam spektakel op dit nieuwe in aanbouw zijnde bedrijventerrein in Weert.

De ontwerper van het kunstwerk is industrial designer Ruud van Eggelen van bureau CM3 custom-made. Hij vertelt over hoe de weerspiegeling van de wateras een golvende beweging creëert door de beschoeiing. Led verlichting zorgt ’s avonds voor spectaculaire beelden effecten van het water op Kampershoek. Wethouder Wendy van Eijk legt uit hoe het kunstwerk bijdraagt aan de hoogwaardige uitstraling van het bedrijvenpark.

Projectteam
De civieltechnisch medewerker die de waterbakken hebben geïntoneerd is Roger Feller van Ingenieursbureau Kragten. Zij hebben beide een toelichting gegeven bij dit project. De projectteam van de gemeente Weert bestond uit: Peter Verdonschot, Patrick Trines, Peter Tobben en Susanne Eurlings.

Voor meer informatie over Kampershoek klik hier.