Bouw loftwoningen in voormalig UWV-gebouw van start

WEERT – Al enige tijd is Prinsenstal Vastgoed bezig met het strippen van het voormalige UVW gebouw en men gaat nu starten met de bouw en transformatie naar 28 unieke Loftwoningen/appartementen.

Donderdag 6 juni werd het projectbord feestelijk onthuld door de wethouders en betrokkenen. Ook bestaat de mogelijkheid om je al geheel vrijblijvend in te schrijven voor een loftwoning. www.loft28weert.nl

Loft28
Op de hoek Emmasingek/Maaspoort worden mooie open loftwoningen gebouwd. Dit geeft een plek waar bewoners zich thuis voelen, op hun gemak zijn en met veel plezier hun dag beginnen én eindigen. Loft28 draait om fijn wonen en met het centrum van Weert als huiskamer ligt de dag voor je.

Voor wie
De lofts in Loft28 worden de ideale woon- en leefplek voor mensen die graag een actieve rol willen spelen bij het inrichten van hun eigen leven en het heft in eigen handen nemen, dus ook van hun woonomgeving. De open lofts geven je dan ook de vrijheid om zelf creatief om te gaan met je ruimte.

Ben jij starter, single, met z’n tweeën of gepensioneerd en wil jij wonen en leven waar het gebeurt? Dan is Loft28 de kans voor jou. Geïnteresseerde kunnen vanaf 6 juni alle informatie vinden op www.loft28weert.nl

Vorig artikelWeert stad in het groen – 157/365
Volgend artikelDagkrabbel 157/365