Roel van Overbeek terug in Weert!

Weert – Basketball Academie Limburg is al hard bezig met de voorbereidingen voor komend seizoen. De eerste speler is zelfs al vastgelegd, voor de komende twee seizoenen. Een oude bekende keert terug in Weert. 

BAL is verheugd dat het is gelukt om Roel van Overbeek voor twee seizoenen vast te leggen. Roel is een goede bekende in Weert. De 18-jarige jeugdinternational heeft zijn opleiding gevolgd bij BAL en stapte vorig seizoen over naar de Dutch Windmills. Daar heeft hij laten zien dat hij mee kan in de top van de Dutch Basketball League.

Roel van Overbeek: “Ik kijk er naar uit om weer onder Radenko Varagic te trainen en spelen. In gesprekken met het bestuur en voorzitter Jeroen van Veen heb ik er vertrouwen in gekregen dat het bestuur voldoende middelen via de businessclub bijeen krijgt om structureel in de middenmoot te spelen komende seizoenen”.

Roel van Overbeek is de eerste nieuw vastgelegde speler voor komend seizoen.

Vorig artikelWeert stad in het groen – 145/365
Volgend artikelDagkrabbel 145/365