31 Mei Symposium Voeding en beweging

Met ex-profrenner Bram Tankink als moderator

Keyportregio – Van vrijdag 31 mei tot en met zondag 9 juni staat topsport centraal in Weert, dan vindt namelijk het Europees Kampioenschap Triathlon plaats. Op 31 mei trappen we af in de Poort van Limburg met het symposium Voeding in Beweging met ex-profrenner Bram Tankink als moderator. Tijdens het inhoudelijke programma wordt een drietal thema’s besproken:

  • Regio Weert: de productieproeftuin van Nederland met Eric Hubers (voorzitter LTO pluimvee en legpluimveehouder in Ysselsteyn) en Servé Hermans (adjunct directeur Hendrix Genetics)
  • Voeding en topsport met Miriam van Reijen (topsporter en ondernemer)  en Freddy Troost (hoofddocent  Health Food Innovation Management aan de Universiteit Maastricht)
  •  De sporter van de toekomst met Kamiel Maase (prestatiemanager van Team NL bij NOC*NSF)  en Mike van Rijswijk (strateeg gespecialiseerd op het gebied van digitale innovatie)

Aansluitend bieden we u de gelegenheid om met ons naar het VIP-paviljoen langs het triathlon parcours te gaan. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u vanaf 16.00 uur de wedstrijden ETU junioren dames en ETU dames  (1,5 km zwemmen,  43 km fietsen en 10 km hardlopen) live en op grote schermen volgen zodat u niets hoeft te missen.

Graag verzoeken wij u om vandaag nog via de inschrijflink te reageren of u gebruik maakt van deze uitnodiging, zowel bij aan- als bij afmelding. Inschrijven

Na aanmelding ontvangt u enkele dagen voorafgaand aan het evenement nog een e-mail met nadere informatie. Voor eventuele vragen kunt u mailen naar [email protected].

De Provincie Limburg, Gemeente Weert en alle overige partners kijken uit naar uw komst op 31 mei 2019!


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

BRONKeyport 2020
Vorig artikelGemeente en Werk.Kom organiseren banenmarkt voor medewerkers Roto Smeets
Volgend artikelDagkrabbel 143/365