Boek lancering door Weerter talent

Imke Beenders & William Laryea

WEERT – In Weert wordt een nieuw kinderboek ‘Het Eenzame Fruit’ gepresenteerd van schrijver William Laryea en illustrator Matej Zdarsky.

Het boek wordt uitgeven door Adolé Publishing, een onafhankelijke uitgever, opgericht door de in Weert geboren Imke Beenders en de in Londen geboren schrijver William Laryea. Zij hebben Weert gekozen als de plaats waar zij hun eerste kinderboek ‘Het Eenzame Fruit’ willen presenteren. De illustrator van het boek, Matej Zdarsky is een opkomend jong talent uit Weert.

Adolè Publishing heeft als doel om kinderboeken te produceren en publiceren met een uniek verhaal en moderne illustraties die creativiteit in kinderen stimuleren en kinderen aan het denken zetten. Het materiaal kan als een communicatie tool gebruikt worden door ouders en opvoeders. Naast het creëren van kinderboeken werkt Adolé ook samen met jonge kunstenaars en illustrators uit Nederland en geeft hen een platform en de mogelijkheid om werk te publiceren. Adolé wil zo bijdragen aan de ontwikkeling van jong talent binnen Nederland en jongeren op weg helpen op hun carrière pad.

‘Het Eenzame Fruit’ is het eerste boek dat Adolé uitbrengt. ‘Het Eenzame Fruit’ is een verhaal over een marula vrucht op zoek naar schoonheid, overvloed en liefde. Tijdens de zoektocht realiseert de marula zich dat dit alles van binnenuit komt.

William en Imke presenteren hun kinderboek ‘Het Eenzame Fruit’ op zaterdag 25 mei a.s. om 14:30 in Het Warenhuis conceptstore / Tostibar Dikke Mik, Beekstraat 54 te Weert.