Inschrijving culinaire wandeling Weert van start

WEERT – Wandelen door het centrum van Weert en tegelijkertijd ontdek je de zeven leukste restaurants en de tot beste bekroonde ijssalon van Nederland. Allen gaan je verrassen met kleine culinaire smaakexplosies. De culinaire stadswandeling is dit jaar op zondagmiddag 2 juni van 12 tot 17 uur en wordt georganiseerd door BuitengewoonTafelen.

Elk restaurant serveert een signature gerechtje met een zorgvuldig geselecteerde bijpassende wijn. Een signature dish is een gerecht waarmee een chef-kok laat zien wat ‘ie kan. Waar hij extra trots op is. En waaraan je zijn kookkunst en handtekening herkent… met andere woorden de hand van de meester. De middag wordt afgesloten met een gezellig samenzijn.

Deelname aan deze buitengewoon smaakvolle culinaire wandeling kost € 57,50. Hier kan je inschrijven. Deelnemende restaurants: Hostellerie Munten, Brasserie Gotcha, Restaurant & Lounge Amusant, Restaurant Flavours, Stadscafé De SooS, Brasserie Gruuëts, Brasserie-Hotel Antje van de Statie by Paul Silvertand en Huupkens ijssalon.

De video is een terugblik van de culinaire wandeling in oktober 2018.

 

Vorig artikelGezocht: deelnemers voor onderzoek naar preventie hart-en vaatziekten bij patiënten met diabetes type 2
Volgend artikelKledingdag voor kinderen in armoede: 893 kinderen in het nieuw gestoken