BAL U18 naar finale Nederlandse Beker!

Zwolle – Voor de derde keer op rij staat het jongens U18 team van Basketball Academie Limburg in de finale van de Nederlandse Beker. In de halve eindstrijd werd er in en van Zwolle gewonnen. Landstede basketbal bleef achter, BAL overwon: 73-80

In de eerste ronde werd er gespeeld in Leiden. Leiden bleek eerder in het seizoen al een stuk sterker te zijn. Het nam toen een winst met bijna 40 punten verschil mee terug naar Leiden. Een lastige wedstrijd zou het worden. BAL zegevierde: 70-78.
In de kwartfinale speelden de jonge talenten tegen Rotterdam. De talenten uit de havenstad maakten geen schijn van kans en stapten met een 107-51 nederlaag weer de auto in voor de terugweg.

De halve finale was een uitwedstrijd in Zwolle. Terwijl het mannenteam in Weert verloor van de hoofdmacht van Landstede Basketbal, wonnen de talenten onder 18 jaar oud van de talenten van Zwolle. Die wedstrijd eindigde in 73-80.

De finale wordt gespeeld in het weekend van 30 maart. Tegenstander dan wordt Apollo Amsterdam of Triple Threat uit Haarlem. Wanneer de definitieve tijd, datum en plek van de finale bekend zijn zal dit o.a. gecommuniceerd worden via de Facebookpagina van Basketball Academie Limburg. 

Vorig artikel1940 – Muziekkiosk Markt
Volgend artikelKampioen aan de Venloseweg!