Communicatie zit ons in de genen

Drukkerij Maes, gelegen aan de Korenmarkt in Weert.

Nieuws maken en nieuws delen. Het zit ons in de genen. Al bijna 85 jaar. In 1934 startte grootvader Wullem Maes een ‘copiëer, lichtdruk en stencilinrichting’. Daar maakte en vermenigvuldigde hij clubbladen, verslagen, circulaires en convocaten. Tijdens de oorlog deed hij hetzelfde met een verzetskrantje. Mijn vader Jos Maes richtte in maart 1967 het weekblad ‘Op de Keper’ op en verspreidde daarin het plaatselijke nieuws. Als derde generatie geef ik nu vorm aan een hele serie moderne varianten. En in feite is er aan het basisprincipe de afgelopen 85 jaar weinig veranderd. Het doelgericht verspreiden van content. Het leggen van waardevolle connecties tussen bedrijfsleven en lezers. Het zien van de mogelijkheden die de hedendaagse media bieden. Het is een vak apart. Een vak dat we tot in de puntjes beheersen.

Artis media groep is een team van gepassioneerde verhalenvertellers, creatieve filmmakers, videojournalisten, fotografen en redacteuren. Continu op zoek naar nieuws, boeiende verhalen en interessante mensen. Daarom maken en verslaan we nieuws in heel Midden-Limburg. We vertellen verhalen die het waard zijn om gedeeld te worden. We bieden inwoners, bedrijven en bezoekers van deze regio een aantal krachtige websites, socialmediakanalen en gedrukte media. We ontwikkelen daarvoor waardevolle en relevante lifestyle, zakelijke en journalistieke content die mensen informeert en in beweging brengt.

Daarnaast is Artis communicatiebureau een full-service communicatiebureau in Weert. Voor onze klanten ontwikkelen we merk- en communicatiestrategieën, creëren concepten en zorgen voor de uitvoering en implementatie van effectieve online en offline communicatie-uitingen. We bedenken en bouwen merken en campagnes, ontwerpen huisstijlen, maken magazines en boeken, ontwikkelen en bouwen websites, creëren en verrijken content. Het liefst vanuit één centraal strategisch-conceptueel uitgangspunt. Want dan weten we dat het werkt!

Vorig artikelMilitaire oefening in Cranendonck van 28 januari tot en met 1 februari
Volgend artikelKwik zakt vannacht naar -8 graden in Midden-Limburg