Bouwplaats Zorgplein Land van Horne opengesteld op 12 januari

WEERT – Zaterdag 12 januari 2019 opent Mertens Bouwbedrijf in samenwerking met Stichting Land van Horne de poorten van de bouwplaats aan de Vogelsbleek in Weert. Van 11.00 tot 14.00 uur kan er een kijkje worden genomen op de bouwplaats van het nieuwe Zorgplein Land van Horne.

Iedereen is van harte welkom. Bezoekers kunnen zich tussen 11.00 en 14.00 uur melden bij de bouwinrit aan de Vogelsbleek. Op deze dag geeft Land van Horne een beeld van de voortgang van de bouw, van de laatste ruwbouw werkzaamheden tot de opstart van de afbouw.

Zorgplein
Het Zorgplein wordt het Kennis- en Expertisecentrum van Land van Horne. Aan het zorgplein vindt u zorgcentrum Martinus, het Huntingtoncentrum, Behandelcentrum en Geriatrisch Revalidatiecentrum.

De diversiteit van het complex bewijst zich door de verschillende ruimtes. Naast woongroepen wordt er ook gewerkt aan een gasterij, keuken en algemene ruimtes. Ook wordt het gebouw voorzien van een behandelruimte, kantoorgedeelte en tijdelijke woonvoorzieningen. Een gedeelte van het Zorgplein is al klaar en hier wordt binnenkort gestart met de inrichting. Een unieke kans om een keer binnen de bouwhekken te kijken hoe ver de bouw gevorderd is.