Designer Outlet is op zoek naar 1200 nieuwe medewerkers

ROERMOND – Designer Outlet Roermond heeft grootse plannen. Er is personeel nodig om de plannen te verwezenlijken: in totaal 1200 medewerkers. Dat meldt directeur Rudolf van Gompel in het Financieel Dagblad.

De outlet wil de komende jaren meer bezoekers trekken, meer beleving creëren en inzetten op meer omzet.

Bezoekers
Momenteel trekt het Designer Outlet zo’n 7,5 miljoen bezoekers per jaar. Dat aantal loopt snel op naar 10 miljoen binnen drie jaar, zo wijzen de prognoses uit. Om dat te bereiken, is geïnvesteerd in een parkeerterrein en is de weg naar de outlet verbeterd. Het extra personeel dat nodig is, komt bovenop de 3500 en 3700 medewerkers zijn er seizoensafhankelijk werkzaam zijn. Om de vacatures in te vullen, moet Van Gompel op zoek naar mensen in de wijde omtrek.