Moskou nieuwe bestemming vanaf Eindhoven Airport

Eindhoven Airport. Foto: Google Maps

EINDHOVEN – Vanaf 21 december is het mogelijk met de Russische maatschappij Pobeda Airlines van Eindhoven naar Moskou te vliegen.

Pobeda Airlines is een dochtermaatschappij van Aeroflot en vliegt met Boeings 737-800. De maatschappij biedt vanaf Moskou doorverbindingen naar andere Russische plaatsen als Sint-Petersburg, Novosibirsk en Jekaterinenburg.

Brainport
Commercieel directeur Flip Estourgie van Pobeda is blij met de nieuwe verbinding: “De verbinding tussen Moskou en Brainport Eindhoven geeft veel kansen voor zakenreizigers werkzaam in de automotive, hightech en agrifood sector. Uiteraard is de stad Moskou ook een mooie aanvulling voor toeristen als nieuwe bestemming op het routenetwerk.”

Vorig artikelF-Jeugd MEOS maakt spandoek
Volgend artikelDodenherdenking Britse begraafplaats verplaatst naar gemeentehuis