Annemiek van Vleuten wint de 21e editie van de Boels Ladies Tour

WEERT – Annemiek van Vleuten heeft de 21e editie van de Boels Ladies Tour gewonnen. De wereldkampioene tijdrijden sloot af in stijl door ook de afsluitende tijdrit in Roosendaal met overmacht te winnen. De renster van Mitchelton-Scott kreeg Ellen van Dijk (tweede) en Anna van der Breggen (derde) mee op het eindpodium.

Annemiek van Vleuten won drie van de zes ritten, de andere etappes gingen naar Amalie Dideriksen (twee) en Chantal Blaak. In Weert won de Deense Amalie Dideriksen de derde etappe van de Boels Ladies Tour. De oud-wereldkampioene van Boels-Dolmans was in Weert na 124 kilometer de snelste in de massasprint. Lucinda Brand eindigde als tweede, gevolgd door haar landgenote Lorena Wiebes op de derde plek.

Foto’s: Roel Maas

 

Vorig artikelSuccesvolle 21ste Landdag in Altweerterheide
Volgend artikelNieuw welkomstpakket uitgereikt in Ospel