Limburg festival 2018: Geslaagd ‘Ommetje Opera’ in Weert

WEERT – Afgelopen vrijdag en zaterdag vond in Weert het ‘Ommetje Opera’ van het Limburg Festival 2018 plaats. Mensen genoten van de opera als universele kunstvorm, gebracht door een keur aan zangers met de mooiste stukken uit diverse opera’s.

Dit jaar streek men wederom neer in het centrum van Weert. Hier ging men op zoek naar nieuwe bijzondere plekken waarvan de poorten door de bewoners voor het Limburg Festival wijd worden opengezet. Acte de présence werd onder andere worden gegeven door de zangers uit de nieuwste producties van Opera Zuid, de niet meer uit het Ommetje weg te denken tenor Ben Heijnen en het megatalent -mezzosopraan- Nienke Nasserian. Zij nemen u mee de grenzen over naar daar waar muziek en mooie beelden zich verbinden en uiteindelijk tot één operaspektakel in en rondom de monumentale Paterskerk. Onder regie van Geerte Schmitz en met medewerking van een diversiteit aan Limburgs toneeltalent.

Vorig artikelInbraken auto’s in parkeergarage
Volgend artikelMotorrijder gewond na botsing met authentieke jeep