Wie zet een ‘American car in the picture’ ?

WEERT -Americana Village organiseert een fotowedstrijd, en iedereen mag hieraan meedoen ! Op zondag 16 september organiseert Stichting Americana Village op het Lambertushof in Nederweert, “Art Square”. Een van de onderdelen bij Art Square zal een fototentoonstelling worden van 20 foto’s met als thema “Amerikaanse auto’s die van origine gebouwd zijn vóór 1972”

Aan deze fototentoonstelling is een fotowedstrijd gekoppeld, de jury kiest uit alle inzendingen de 20 beste foto’s. De gekozen foto’s worden afgedrukt op het formaat 30×45 en ingelijst. Vervolgens zullen deze foto’s op 16 september tentoongesteld worden op het Art Square. De bezoekers van Americana Village kiezen tijdens het evenement de ‘publiekswinnaar’ en de jury zal een ‘jurywinnaar’ kiezen. De totale uitslag wordt uiterlijk een week na het evenement op de website van Americana Village en lokale media bekend gemaakt. Wij hebben plannen om de foto’s na het evenement nog een maand te exposeren op een geschikte locatie. Gesprekken hierover zijn gaande.

Hoe kunt u zich inschrijven?
Bezoek de website www.americanavillage.nl en klik op inschrijven. Klik daarna op het blauwe vakje online inschrijven, onder aanmelden fotowedstrijd. Hier kunt u het uitgebreide reglement downloaden en uw foto(’s) uploaden. (Leden van stichting Americana Village en het OVN zijn uitgesloten van de wedstrijd).

Inschrijven en foto’s versturen kan tot uiterlijk 28 augustus 2018
Voor de winnaar(s) krijegen de twintig beste inzendingen de foto inclusief lijst cadeau.

Vorig artikelRoermond pakt rondtrekkende bandieten digitaal aan
Volgend artikelOud-Weertenaren exposeren schilderijen en beelden in de Paterskerk